Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemLatest imagesRegistracePřihlášení

sweetdevile1

Goto down 
2 posters
AutorZpráva
Anonymní
Anonymní

sweetdevile1 Empty
PříspěvekPředmět: sweetdevile1   sweetdevile1 Icon_minitimeWed Aug 12, 2009 9:23 am

Momentálně na mě stále útočí sweetdevile1. Snažila jsem se s tím vypořádat sama, ale vypadá to, že to nepůjde. Je v alianci, která je na 80. místě a my jsme na 39., takže si myslím, že by jsme to měli dát patřičně najevo. Jsou malá aliance. A docela ráda bych se sweetdevile1 zbavila. Co vy na to?
Návrat nahoru Goto down
Skladník
Admin
Skladník

Zástup 1 : Friskies21
Národ : Galové
Hlavní vesnice : 0 Díra
Počet příspěvků : 27
Registrace : 28. 06. 09

sweetdevile1 Empty
PříspěvekPředmět: Re: sweetdevile1   sweetdevile1 Icon_minitimeMon Aug 24, 2009 12:21 pm

Kouknu se na to. Stále stavím akční jednotku, jde to pomalu, musím rozšířit Turnajové hřiště, aby chlapci stihli za noc uběhnout i velké vzdálenosti, ale pak bych chtěl právě takové věci řešit oplátkou návštěvy u útočnínka.
na vyšší úrovně hřiště už je nyní ale třeba přes 70 000 surek a stále se to zvyšuje, tak musím stavět i další sklad a podobně, a snad vše vyjde.
Chtěl bych během několika měsíců postavit tak 20 000 Blesků, a to už by mělo leckoho přesvědčit.
Prosím, ale nikde nevykládat ... bylo by škoda, kdyby to někdo zhatil.
Návrat nahoru Goto down
http://dokumenty2sv-valka.7forum.info/
Anonymní
Anonymní

sweetdevile1 Empty
PříspěvekPředmět: Re: sweetdevile1   sweetdevile1 Icon_minitimeMon Aug 24, 2009 8:28 pm

no se sweetdevilem už je to dobrý. psala jsem to sem a to už je celkem docela dlouho. to, co se organizovalo na pondělí minulé na 20: 00 bylo kvůli němu. občas ještě ke mě zaskočí hejlus a něco zbourá, ale už tu dlouho nebyl, takže to vypadá docela dobře, uvidíme.
Návrat nahoru Goto down
Skladník
Admin
Skladník

Zástup 1 : Friskies21
Národ : Galové
Hlavní vesnice : 0 Díra
Počet příspěvků : 27
Registrace : 28. 06. 09

sweetdevile1 Empty
PříspěvekPředmět: Re: sweetdevile1   sweetdevile1 Icon_minitimeSun Aug 30, 2009 9:34 am

Kouknu se na to. Stále stavím akční jednotku, jde to pomalu, musím rozšířit Turnajové hřiště, aby chlapci stihli za noc uběhnout i velké vzdálenosti, ale pak bych chtěl právě takové věci řešit oplátkou návštěvy u útočnínka.
na vyšší úrovně hřiště už je nyní ale třeba přes 70 000 surek a stále se to zvyšuje, tak musím stavět i další sklad a podobně, a snad vše vyjde.
Chtěl bych během několika měsíců postavit tak 20 000 Blesků, a to už by mělo leckoho přesvědčit.
Prosím, ale nikde nevykládat ... bylo by škoda, kdyby to někdo zhatil.
Návrat nahoru Goto down
http://dokumenty2sv-valka.7forum.info/
VanHelsingCZ

Počet příspěvků : 1
Registrace : 04. 08. 09

sweetdevile1 Empty
PříspěvekPředmět: Re: sweetdevile1   sweetdevile1 Icon_minitimeSun Aug 30, 2009 3:07 pm

ahoj JE TO VÁŽNÉ POŘÁD NA MNĚ ÚTOČÍ
kód:
gm1234
posilejte na nej pls utoky nebo me podpory ma hodne vesnic pls poslete
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

sweetdevile1 Empty
PříspěvekPředmět: Re: sweetdevile1   sweetdevile1 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

sweetdevile1
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru