| SURKY podpora =) | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Friskies21
Počet příspěvků : 52 Registrace : 16. 04. 09
| Předmět: SURKY podpora =) Fri Apr 17, 2009 4:12 pm | |
| Ahojky, prosím jestli by někdo neměl trochu přebytečných surovin...je mi jedno jakej druh... sem upe na mizině Díky moc | |
|
| |
Morfes Admin
Počet příspěvků : 73 Registrace : 14. 04. 09
| Předmět: Re: SURKY podpora =) Sun Apr 19, 2009 11:29 am | |
| No to asi dneska každej .... :-( bohužel .... za chvilku se bude me skládat na ambasádu :-( tak to ještě bude mizet :-) | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: SURKY podpora =) Mon Apr 20, 2009 12:59 am | |
| Ahoj, suroviny jsou teď pro každého opravdu příliš cenné a pro nikoho přebytečné nebudou nikdy... Jsme teprve v začátku hry a i když jsme aliance, tak v tuhle chvíli MUSÍ jet každý z větší části sám za sebe... aliance mu pomůže v tom, že mu ZATÍM dá jméno a tím i částečnou ochranu před farmením... ochrana v podobě armády teď zkrátka není moc možná - sama dobře víš, jak je drahé postavit jen jediného vojáka... Takže samozřejmě, že když na tebe bude někdo soustavně útočit a Ty nebudeš schopná postavit vůbec nic, tak potom se dá domlouvat podpora, ale v momentě, kdy na Tebe jdou dvě loupeže za den (jak jsem se díval)... to jde na každého z nás a musíme se s tím vyrovnávat sami... zatím (ke mně chodí nějaký chlapec na námluvy jednou za dvě hodiny :-) )...
Jenom rada pro tebe. Koukal jsem, že stavíš vojáky - to je dobře... ale taky jsem koukal, že o ně přijdeš, když na tebe někdo zaútočí, protože jich máš zatím málo... Taktika, jak zabránit tomu, abys o ně přišla je taková: pokud u počítače nejsi, tak nesmí být ve vesnici ani tví vojáci. Uvedu příklad: ráno v osm sedím u počítače a vím, že se tam ukážu až večer v šest. To je tedy celkem deset hodin, kdy nebudu hrát. Najdu si tedy vesničku, která je od mé vesnice zhruba pět hodin daleko a pošlu tam ty své vojáky na loupež... Vesničku si vyberu slabou, abych měl jistotu, že nebude mít žádnou obranu. No a večer, když se vrátím ke hře tak vím, že se mi vojáci nejen vrátí živí a zdraví, ale dokonce možná přinesou i nějakou kořist... Stejně tak to dělám, když jdu spát atd... Zkus to, třeba Ti to pomůže. |
|
| |
Lupo
Počet příspěvků : 164 Registrace : 17. 04. 09
| Předmět: Re: SURKY podpora =) Tue Jun 09, 2009 4:55 pm | |
| Ahojka, tak jsem zvědavá, kdo si tuto prosbu o pomoc přečte /tzn. kdo chodí na forum/. Jsem stále pod útokama, vesničku pomalu stavím, ale stále přicházím o vojsko. Najde se nějaký dobrotinec, co by mi poslal nějakou vojenskou podporu? Stačí tak 30-50 vojáčků-chudáčků. Předem díky za aktivitu na foru i za pomoc. Lupo | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: SURKY podpora =) Tue Jun 09, 2009 10:56 pm | |
| kam potřebuješ ty vojáky? |
|
| |
Lupo
| Předmět: Re: SURKY podpora =) Wed Jun 10, 2009 10:46 am | |
| Mám jedinou vesničlu - Volpone, tak tam. Díky | |
|
| |
Morfes Admin
Počet příspěvků : 73 Registrace : 14. 04. 09
| Předmět: Re: SURKY podpora =) Wed Jun 10, 2009 11:01 am | |
| doběhnu za 18 hod .. mám to tam poslat ?? | |
|
| |
Lupo
| Předmět: Re: SURKY podpora =) Wed Jun 10, 2009 12:28 pm | |
| No pokud můžeš oželet pár vojáčků - tak jo, díky | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: SURKY podpora =) Wed Jun 17, 2009 3:03 pm | |
| Nabizim podporu 50 pretorianu, pokud ma nekdo zajem. Po me uz dlouho nikdo nesel, takze tam jen necine sedi. Takze za byt a stravu (rozumej obili) pujdou valcit i nekam jinam.;-) |
|
| |
Lupo
| Předmět: Re: SURKY podpora =) Wed Jun 17, 2009 5:16 pm | |
| To se někdo má já jsem po útoky stále a armádu nějak nedokážu postavit tak kdyby jsi těch 50 chlapíků chtěl oželet, nejsem proti - díky | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: SURKY podpora =) Wed Jun 17, 2009 5:22 pm | |
| Zrovna me nikdo neotravuje. Vykostil jsem par lidi okolo s tema pretorianama. A zbytek nejak neutoci. ;-) Postavim jich par zaloznich, ale tech 50 poslu k tobe.;-) |
|
| |
Lupo
| Předmět: Re: SURKY podpora =) Wed Jun 17, 2009 5:30 pm | |
| diky | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: surky Fri Aug 28, 2009 8:37 am | |
| Ahoj lidi, dneska mě docela vybral hráč chrchla. Zničil mi všechny jednotky odnesl si dost mých zásob. Takže pokud byste měl někdo přebytečné surky, pošlete mi prosím něco z toho. Díky moc
Sirius |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: SURKY podpora =) | |
| |
|
| |
| SURKY podpora =) | |
|