Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemLatest imagesRegistracePřihlášení

SURKY podpora =)

Goto down 
3 posters
AutorZpráva
Friskies21

Friskies21

Počet příspěvků : 52
Registrace : 16. 04. 09

SURKY podpora =) Empty
PříspěvekPředmět: SURKY podpora =)   SURKY podpora =) Icon_minitimeFri Apr 17, 2009 4:12 pm

Ahojky,
prosím jestli by někdo neměl trochu přebytečných surovin...je mi jedno jakej druh... Smile sem upe na mizině Crying or Very sad
Díky moc cyclops
Návrat nahoru Goto down
Morfes
Admin
Morfes

Počet příspěvků : 73
Registrace : 14. 04. 09

SURKY podpora =) Empty
PříspěvekPředmět: Re: SURKY podpora =)   SURKY podpora =) Icon_minitimeSun Apr 19, 2009 11:29 am

No to asi dneska každej .... :-( bohužel .... za chvilku se bude me skládat na ambasádu :-( tak to ještě bude mizet :-)
Návrat nahoru Goto down
https://wolfs.forumczech.com
Anonymní
Anonymní

SURKY podpora =) Empty
PříspěvekPředmět: Re: SURKY podpora =)   SURKY podpora =) Icon_minitimeMon Apr 20, 2009 12:59 am

Ahoj,
suroviny jsou teď pro každého opravdu příliš cenné a pro nikoho přebytečné nebudou nikdy...
Jsme teprve v začátku hry a i když jsme aliance, tak v tuhle chvíli MUSÍ jet každý z větší části sám za sebe... aliance mu pomůže v tom, že mu ZATÍM dá jméno a tím i částečnou ochranu před farmením... ochrana v podobě armády teď zkrátka není moc možná - sama dobře víš, jak je drahé postavit jen jediného vojáka...
Takže samozřejmě, že když na tebe bude někdo soustavně útočit a Ty nebudeš schopná postavit vůbec nic, tak potom se dá domlouvat podpora, ale v momentě, kdy na Tebe jdou dvě loupeže za den (jak jsem se díval)... to jde na každého z nás a musíme se s tím vyrovnávat sami... zatím (ke mně chodí nějaký chlapec na námluvy jednou za dvě hodiny :-) )...

Jenom rada pro tebe. Koukal jsem, že stavíš vojáky - to je dobře... ale taky jsem koukal, že o ně přijdeš, když na tebe někdo zaútočí, protože jich máš zatím málo... Taktika, jak zabránit tomu, abys o ně přišla je taková: pokud u počítače nejsi, tak nesmí být ve vesnici ani tví vojáci. Uvedu příklad: ráno v osm sedím u počítače a vím, že se tam ukážu až večer v šest. To je tedy celkem deset hodin, kdy nebudu hrát. Najdu si tedy vesničku, která je od mé vesnice zhruba pět hodin daleko a pošlu tam ty své vojáky na loupež... Vesničku si vyberu slabou, abych měl jistotu, že nebude mít žádnou obranu. No a večer, když se vrátím ke hře tak vím, že se mi vojáci nejen vrátí živí a zdraví, ale dokonce možná přinesou i nějakou kořist... Stejně tak to dělám, když jdu spát atd... Zkus to, třeba Ti to pomůže.
Návrat nahoru Goto down
Lupo

Lupo

Počet příspěvků : 164
Registrace : 17. 04. 09

SURKY podpora =) Empty
PříspěvekPředmět: Re: SURKY podpora =)   SURKY podpora =) Icon_minitimeTue Jun 09, 2009 4:55 pm

Ahojka, tak jsem zvědavá, kdo si tuto prosbu o pomoc přečte /tzn. kdo chodí na forum/. Jsem stále pod útokama, vesničku pomalu stavím, ale stále přicházím o vojsko. Najde se nějaký dobrotinec, co by mi poslal nějakou vojenskou podporu? Stačí tak 30-50 vojáčků-chudáčků. Předem díky za aktivitu na foru i za pomoc. Lupo
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

SURKY podpora =) Empty
PříspěvekPředmět: Re: SURKY podpora =)   SURKY podpora =) Icon_minitimeTue Jun 09, 2009 10:56 pm

kam potřebuješ ty vojáky?
Návrat nahoru Goto down
Lupo

Lupo

SURKY podpora =) Empty
PříspěvekPředmět: Re: SURKY podpora =)   SURKY podpora =) Icon_minitimeWed Jun 10, 2009 10:46 am

Mám jedinou vesničlu - Volpone, tak tam. Díky Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Morfes
Admin
Morfes

Počet příspěvků : 73
Registrace : 14. 04. 09

SURKY podpora =) Empty
PříspěvekPředmět: Re: SURKY podpora =)   SURKY podpora =) Icon_minitimeWed Jun 10, 2009 11:01 am

doběhnu za 18 hod .. mám to tam poslat ??
Návrat nahoru Goto down
https://wolfs.forumczech.com
Lupo

Lupo

SURKY podpora =) Empty
PříspěvekPředmět: Re: SURKY podpora =)   SURKY podpora =) Icon_minitimeWed Jun 10, 2009 12:28 pm

No pokud můžeš oželet pár vojáčků - tak jo, díky Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

SURKY podpora =) Empty
PříspěvekPředmět: Re: SURKY podpora =)   SURKY podpora =) Icon_minitimeWed Jun 17, 2009 3:03 pm

Nabizim podporu 50 pretorianu, pokud ma nekdo zajem. Po me uz dlouho nikdo nesel, takze tam jen necine sedi. Takze za byt a stravu (rozumej obili) pujdou valcit i nekam jinam.;-)
Návrat nahoru Goto down
Lupo

Lupo

SURKY podpora =) Empty
PříspěvekPředmět: Re: SURKY podpora =)   SURKY podpora =) Icon_minitimeWed Jun 17, 2009 5:16 pm

To se někdo má Very Happy já jsem po útoky stále a armádu nějak nedokážu postavit Sad tak kdyby jsi těch 50 chlapíků chtěl oželet, nejsem proti - díky Laughing
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

SURKY podpora =) Empty
PříspěvekPředmět: Re: SURKY podpora =)   SURKY podpora =) Icon_minitimeWed Jun 17, 2009 5:22 pm

Zrovna me nikdo neotravuje. Vykostil jsem par lidi okolo s tema pretorianama. A zbytek nejak neutoci. ;-) Postavim jich par zaloznich, ale tech 50 poslu k tobe.;-)
Návrat nahoru Goto down
Lupo

Lupo

SURKY podpora =) Empty
PříspěvekPředmět: Re: SURKY podpora =)   SURKY podpora =) Icon_minitimeWed Jun 17, 2009 5:30 pm

diky Smile
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

SURKY podpora =) Empty
PříspěvekPředmět: surky   SURKY podpora =) Icon_minitimeFri Aug 28, 2009 8:37 am

Ahoj lidi, dneska mě docela vybral hráč chrchla. Zničil mi všechny jednotky odnesl si dost mých zásob. Takže pokud byste měl někdo přebytečné surky, pošlete mi prosím něco z toho. Díky moc

Sirius
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

SURKY podpora =) Empty
PříspěvekPředmět: Re: SURKY podpora =)   SURKY podpora =) Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

SURKY podpora =)
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Podpory pro Lupo

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru